OKULLARIMIZDA ÇEVRE ELÇİLERİ YETİŞTİRMEYE DEVAM EDİYORUZ

Belediyemiz İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü tarafından; geri dönüşümün önemi konusunda toplumda farkındalık oluşturmak amacıyla bilgilendirme çalışmaları yapılmakta, okullarda öğrenci eğitimlerinin yanı sıra çevre duyarlılığının artırılmasına yönelik çeşitli faaliyetler yürütülmektedir.

Bu nedenlerle; çevresinde yaşanan olaylara karşı duyarlı, çevre sorunlarının çözümüne yönelik çaba sarf eden, bilinçli bir toplum için gerekli çalışmalar yapmalı, yaşadığımız çevreye sahip çıkmalıyız.

Çevre ve doğa koruma bilincinin küçük yaşlarda verilmesi gerekliliği bir gerçektir. Belediyemiz, kapsam itibariyle Türkiye geneli ilk ve tek olma özelliği taşıyan "Çevre Elçisi Öğrenci" projesine 2023-2024 yılı eğitimleri ile devam etmektedir.

Siz de bizimle birlikte sıfır atık için adım atabilir, atıklarınızı azaltarak çevremize katkıda bulunabilirsiniz.