Süleyman Şah Anadolu Lisesi BannerMehmet Zahid Kotku Camii Hayırlı Olsun BannerYaz Şenlikleri BannerAfet Yönetim Merkezi BannerGençlik Merkezi Banner

İmar ve İşyeri Ruhsat Başvuruları Artık Online...

Gaziosmanpaşa Belediyesi, sunmuş olduğu dijital hizmetlerle hayatı kolaylaştırmaya devam ediyor.

Bu kapsamda imar ve iş yeri ruhsat başvuruları tamamen online ortama taşınarak, 1 Temmuz itibariyle elden evrak alma dönemi son buluyor.

Vatandaşlar, iş yeri açma ruhsat başvurusu, imar ruhsat başvurusu, dwg formatlı proje ekleme gibi birçok işlemi belediyeye gelmeden, e-belediye internet sayfası üzerinden hızlı ve pratik şekilde gerçekleştirebilecek.

Evrak takibini ve başvuru sürecini kolaylaştıran dijital belediyecilik hizmeti ile vatandaşlar, zaman ve iş gücü kaybı yaşamadan belediyeyle olan tüm işlemlerini kolayca halledebilecek.

İmar E- Başvuru Kılavuzu için Tıklayınız.

İşyeri Ruhsat Başvuru Kılavuzu için Tıklayınız.