Bilim Gaziosmanpaşa Yeni Dönem Kayıtları BannerDoğa Yürüyüşü Banner29 Ekim Cumhuriyet Koşusu BannerE-Spor Banner 2022

Etiyopya'nın Harra Eyaleti Atık Yönetim Heyetinin Çalışma Ziyareti

Etiyopya’nın Harra Eyalet Başkanlığı Atık Yönetimi Heyeti ve beraberindeki temsilciler, Sıfır Atık Müdürlüğümüzün 1. Sınıf Atık Getirme Merkezi’ne çalışma ziyareti gerçekleştirdi.

Belediyemizin, geri dönüşüm ve sıfır atık çalışmalarını yerinde inceleyen heyete,  1. Sınıf Atık Getirme Merkezi ve Evsel Katı Atık Toplama Sahamızda yapılan çalışmalar hakkında detaylı bilgilendirmelerde bulunuldu.

Heyet ayrıca; Belediyemiz tarafından yerli imkânlarla geliştirilen, Gaziosmanpaşa’da geri dönüşümü dijital platforma taşıyan ve vatandaşlarımızı, atıkları ayrıştırarak biriktirmesi ve teslim etmesi hususunda teşvik eden “GOP Sıfır Atık Mobil Takip Sistemi” hakkında da bilgiler aldı.